Stafwebmail

 jika anda masih mempunyai sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di info@delivertraverandtours.com

 

Soalan Lazim

Di bawah adalah soalan-soalan lazim yang biasa diajukan oleh pelanggan kepada pihak kami untuk mendapatkan kepastian sesebuah pakej di bibawah kendalian kami.

Soalan Pakej Umrah

Secara umumnya Deliver travel & Tours banyak menganjurkan pakej Umrah secara terus (direct) ke Mekah/Madinah. Namun pakej Umrah & Ziarah ke negara lain akan dianjurkan sekiranya mendapat permintaan dari semasa ke semasa. Sila rujuk jadual Umrah tahunan kami untuk keterangan lanjut.
Ya, Deliver travel & Tours akan menganjurkan sesi kursus Umrah kepada para Jemaahnya dan ia adalah PERCUMA lokasi di pejabat kami.
Bergantung kepada jenis pakej dan harga pakej dewasa.
maklumat ini akan kami kemaskini
Bergantung kepada jenis pakej, jemaah Deliver travel & Tours akan tinggal di: Mekah: Saraya Ajyad/Burj AlJiwar(200-350m dari perkarangan masjidilharam atau setaraf. Madinah: Dar Al Naeem@setaraf (60m dari Masjid Nabawi)/atau setaraf
Ya, pihak Deliver travel & Tours akan menguruskan visa umrah untuk semua jemaah yang berdaftar dengan pakej kami.

Tidak. Jemaah perlu sekurang-kurangnya menggunakan perkhidmatan pengangkutan dan hotel dari Deliver travel & Tours bagi mendapatkan visa umrah.

Soalan Pakej Pelancongan

Hotel, pengangkutan sepanjang trip, pemandu pelancong, insurans perjalanan, makan sekali semasa trip di pulau, air mineral.
Seperti yang dinyatakan dalam iklan.
Perlindungan semasa bercuti. Jaminan kepada pelancong jika terjadi sesuatu semasa bercuti.
TOP